Jajko na miękko na nasza kolejna propozycja na śniadaniowe menu. Idealna na wiosnę, bo tym razem jajko jest w wersji fit, bez tłuszczu. Wiecie, ile trzeba gotować jajko, żeby było idealnie „na miękko”? Odpowiedź w linku poniżej 🙂
Jajko na miękko na nasza kolejna propozycja na śniadaniowe menu. Idealna na wiosnę, bo tym razem jajko jest w wersji fit, bez tłuszczu. Wiecie, ile trzeba gotować jajko, żeby było idealnie „na miękko”? Odpowiedź w linku poniżej 🙂
komentarzy 12
1 czerwca 2017 o 10:24
Zawsze mam problem z idealną konsystencja jajka.
1 czerwca 2017 o 12:11
3,4-4 minuty w zależności od wielkości w zupełności wystarczą, aby otrzymać jajko na miękko 🙂
29 maja 2017 o 12:52
jakoś tak wolę jajka na twardo
31 maja 2017 o 12:49
Dla każdego coś innego 🙂
29 maja 2017 o 10:32
To wbrew pozorom nie jest takie łatwe 🙂 Najtrudniej jak zamiast dwóch jajek, muszę ugotować sześć, bo mam gości. To dopiero zagwozdka 🙂 Pozdrawiam ciepło 🙂
29 maja 2017 o 12:31
Życzymy powodzenia 🙂
29 maja 2017 o 10:06
przydatne informacje, takie codzienne 🙂
29 maja 2017 o 12:29
Dziękujemy 🙂
26 maja 2017 o 10:25
Niby proste zadanie, a tak często przerasta 😉
26 maja 2017 o 12:35
Zdecydowanie tak!Zwłaszcza, jak nie włączy się minutnika 🙂
26 maja 2017 o 10:06
ja zawsze gotuję na oko i na czuja. i często mi się udaje trafić w idealny czas 🙂
26 maja 2017 o 12:35
Szczęściara! 🙂